Afslankpraktijk Hengstdijk

Bij afslankpraktijk Hengstdijk kunt u terecht voor begeleiding en steun gedurende uw afvalproces. Uw afslankcoach, staat klaar met diverse tips en voedingsadviezen en zij biedt ook een luisterend oor. Tijdens het afslanken gebeurt er veel met uw lichaam, maar ook mentaal kan het soms zwaar zijn. Daarom is het belangrijk dat er iemand is waar u uw verhaal mee kunt delen. Bij de afslankpraktijk in Hengstdijk kunt u altijd terecht, ook in de avonden en weekenden beantwoorden wij uw vragen en kunt u steun verwachten. Met behulp van het Protiplan afslankprogramma gaan ze aan de slag om uw streefgewicht te bereiken én te behouden! De coaching zit kosteloos in het programma inbegrepen. Ook u kunt blijvende resultaten behalen, zet nu de eerste stap!

Vroeger

Als we terug in de tijd gaan kan ik u ook vertellen over mijn overwicht probleem. Omdat ik een slechte spijsvertering heb, kwamen de kilo’s al heel snel als ik niet op mijn eetpatroon lette. Daarvoor ben ik uiteindelijk bij afslankpraktijk Hengstdijk terecht gekomen en daardoor leef en voel ik mij zelf een stuk gezonder. Daarom wil ik dit ook met u delen, als u met dezelfde problemen kampt als ik deed, heeft u nu een adresje waar u terecht kunt zodat u geholpen kan worden.

Een aanrader

Als u goede service en kwaliteit wil dan kan ik u aanraden om hier eens contact op te nemen en een afspraak te maken voor een verdere afhandeling. Bij mij heeft het goed geholpen en ik kan u garanderen dat zij u ook de goede weg zullen wijzen.