Een airtrack is een prachtig product waar u uren spring plezier op kan hebben! Een airtrack word vaak gebruikt in sporthallen voor een freerunner parkour of voor bij de turn lessen. De mogelijkheden voor het gebruiken van een airtrack zijn eindeloos! Door verschillende airtracks aan elkaar vast te maken door middel van de klittenband maakt u een nog langer parkour waar alle oefenen keurig uitgevoerd kunnen worden. In de afgelopen tijd is er veel vraag naar airtracks. De mogelijkheden bij Airtrick voor het huren of kopen van deze prachtige producten zijn eindeloos! U kunt bij Airtrick producten huren voor een dag of voor een week maar als u net als wij enthousiast zijn geworden door de opblaasbare producten van Airtrick dan kunt u voor een mooie prijs een airtrack kopen.

airtrack

Waarom een airtrack aanschaffen

Een airtrack is een opblaasbare tumblingbaan. Dit product heeft de kenmerken van een springvloer, een tumblingbaan en een trampoline én is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Doordat de banen opblaasbaar zijn bepaald u zelf hoe hard en hoe zacht u de airtrack opblaast. Wilt u het gevoel van een trampoline nabootsen? Dan gebruikt u een lagere druk, maar bent u op zoek naar een harde ondergrond dan kunt u de luchtdruk hoger instellen. Zo heeft u zelf in de hand hoe u uw airtrack wilt gebruiken en in welke situatie. Met slechts één druk op de knop kunt u uw product op elk moment tijdens uw trainingssessie snel wijzigen. De airtracks zijn perfect voor het trainen van balans voor een gym of turn training. Naast het gebruiken van de airtracks voor een sportevenement kunt u ook een airtrack aanschaffen voor bij u thuis. Hier kunt u ook uw balans oefenen maar ook kunt u door middel van verschillende airtracks te koppelen een parkour maken. Zo kunt u een sportieve familiedag of kinderfeestje organiseren! Airtrick beschikt over diverse air track banen, air sets en methodische producten.

De producten van Airtrick

airtrack

Alle materialen van Airtrick zijn zorgvuldig getest en geselecteerd. Zij bieden u de beste prijs/kwaliteit én kunnen de producten snel leveren. Doordat de producten gemaakt worden in Europa zijn de bestelde producten snel in huis. Op de website van Airtrick vindt u een ruim overzicht van de producten. U vindt hier het grootste aanbod aan airtracks. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting of kleur? Dit is geen enkel probleem bij Airtrick! Alle airtracks kunt u op uw gewenste maat en kleur bestellen. Airtrick geeft minimaal 4 jaar garantie op alle producten.