Als assistente ben je onderdeel van het bestuur

Als je een goede secretaresse worden wilt, dan is het belangrijk om te beseffen dat je een onmisbare rol gaat vervullen. Je bent daadwerkelijk onderdeel van het bestuur. Je gaat zoveel mogelijk zelfstandig werk uit handen nemen, zodat het management door kan met het ontwikkelen van het bedrijfsbelang en de organisatie daarvan. Jij wordt een pion die iedereen kent, zowel de klanten als de medewerkers. Iemand om rekening mee te houden.

Op zoek naar een nieuwe carrière?

Misschien ben je bezig met een re-integratie traject, of zoek je een herintreder opleiding. Misschien ben je gewoonweg op zoek naar een interessante nieuwe uitdaging. Wat je reden ook is, als je houdt van organiseren, van klantencontact, van vertrouwenskwesties, van de gastvrouw spelen, van een schoon overzicht houden, van een duizendpoot zijn, dan kan secretaresse worden jouw perfecte opleidingsoptie zijn. Je bent niet zomaar een medewerker, jij regelt vele zaken die van groot belang zijn. Secretaresse dag is niet voor niets in het leven geroepen. Ondernemingen waarderen hun rechterhanden.

Ontwikkel je talenten

Via een Fabius opleiding kan jij je talenten in het zijn van een onmisbare management assistente uitstekend leren ontwikkelen. Iedere organisatie heeft deze belangrijke spil in het bedrijf nodig, waardoor er dus altijd vraag is naar secretaresses op de arbeidsmarkt. Je zou tevens eens kunnen kijken naar de functies als medewerker klantenservice of als medewerker projectadministratie. Deze klantvriendelijke opleidingen hebben overlappingen, op de website van Fabius kan je specifieke informatie over deze banen vinden.