Back to school outfits voor stoere jongens

Het is vakantie en het lijkt nog erg ver weg, maar in september begint het nieuwe schooljaar weer. Waarschijnlijk wil je er nog helemaal niet over na denken, maar voor je het weet is de vakantie voor bij en zit je weer in de schoolbanken. Het is natuurlijk van belang dat je voorbereid terug naar school gaat. Je boeken moeten gekaft zijn, je hebt een hele voorraad pennen en potloden ingeslagen en je hebt natuurlijk ook nieuwe kleding nodig. Maar wat is hip en stoer? En wat kan echt niet meer? In dit artikel lees je de allerlaatste modetrends zodat jij weer helemaal hip terug naar school kan.

Trends voor jongens

Ookal is de vrouwenmodewereld traditioneel gezien wat groter dan die van de mannen, jullie jongens zijn bezig met een ware inhaalslag! Steeds meer jongens en mannen geven om mode, trends en merken. En dat vinden wij vrouwen alleen maar leuk. Want welke meisjes houden nou niet van een goed verzorgde en stijlvolle jongen?! Toch kan het best moeilijk zijn om als jongen up-to-date te blijven met trends, er zijn helaas nog geen mannelijke Vogues en al waren die er wel zullen waarschijnlijk niet veel jongens hier graag door heen bladeren opzoek naar inspiratie. Maar wees gerust, wij hebben wat leuke tips voor je.

Leuke tips

Een van de leukste herenmode trends van het moment vind ik eigenlijk wel de leger-trend. Deze trend draait om legergroene kleuren en camo-prints. Dit geeft je een hele stoere en ruige uitstraling. Ook spijkerjasjes zijn helemaal terug van weggeweest. Voor de leukste spijkerjasjes van de beste kwaliteit verwijzen we je graag door naar Vingino. Dit merk begon ooit als een denim-only merk en met deze specialisatie zijn ze uitgegroeid tot een zeer populair en gewild merk voor kinderen en pubers. De collecties zijn keer op keer stoer, ruig en relaxt. Perfect voor jongens die geven om stijl!  

Voor meer inspiratie en leuke kleding voor kinderen en tieners voor een goed prijsje kun je een kijkje nemen op de website van Olliewood door de bovenstaande link te volgen. Olliewood biedt meerdere collecties aan van populaire kinderkleding merken in allerlei stijlen en prijsklasse.