Hoesje ontwerpen

De meeste mensen hebben allemaal wel een mobiele telefoon. Dit apparaat waarmee je kan bellen, sms’en, internetten en spelletjes mee kan spelen wordt overal mee naar toe gebracht en heeft veel te verduren. Juist daarom is het zo belangrijk dat je jouw telefoon goed beschermd tegen een stootje. Het gebeurt namelijk makkelijk dat je jouw telefoon laat vallen of ergens tegenaan stoot. Hoe goed je mobiel ook is, hier kunnen ze vaak niet tegen. Je wilt natuurlijk niet dat je nieuwe telefoon al gelijk een barst of schrammetje heeft. Gelukkig kan je dit voorkomen door een telefoonhoesje te gebruiken.

Hoesje ontwerpen

De bookcase

Dit model zie je vaak bij de wat oudere telefoongebruikers. Het is namelijk een hoesje die heel je telefoon beschermt. Zoals de naam al zegt lijkt het op het openslaan van een boek. Je hebt dus achter en voor bescherming waardoor de achterkant, de voorkant en zijkanten beschermt zijn. Jongere vinden dit model meestal wat saai en oubollig maar het is een goede bescherming voor je telefoon waardoor het zeker de moeite waard is. Gelukkig kan je ook zelf een hoesje ontwerpen, waardoor dit hoesje ook voor jongeren aantrekkelijk kan zijn. Let hierbij wel op dat je een bookcase van goede kwaliteit neemt. Zo kan het namelijk voorkomen dat de magneet waarmee die dicht gaat niet sterk genoeg is. Als je jouw telefoon dan laat vallen, zal die alsnog op zijn scherm terecht komen. 

Back covers

Dit is het model wat we het meeste zien. Een hoesje alleen voor de achterkant van je telefoon en ook deels voor de zijkanten. Dit model zien we veel omdat ze goedkoper zijn en overal te verkrijgen. Stel je gaat kleding kopen in je favoriete winkel, grote kans dat bij de kassa ook allemaal telefoonhoesjes worden verkocht. Hoe leuk deze ook zijn, het beschermt niet de voorkant van je telefoon, wat eigenlijk belangrijker is dan de achterkant.