Laten we het stigma doorbreken en erover praten: een kamasutra beurs. De jaarlijkse enorme conventie die wij kennen is sowieso bekend van internet memes en ik denk dan ook dat veel lezers een bepaald beeld krijgen bij een dergelijke bijeenkomst. Rare mensen met vreemde fetisjen, stands met dildo’s en seks ruimtes. Deze omschrijving is eigenlijk niet zo aantrekkelijk en doet ook enorm af aan alles wat er te ontdekken valt tijdens de beurs. Het draait namelijk echt niet alleen om seks, maar om intimiteit en aantrekkingskracht in het algemeen. Zo kun je ook inspiratie opdoen voor verschillende looks en bijvoorbeeld trendy mannenkapsels, wat natuurlijk ook een grote rol speelt in de intimiteit tussen jou en je partner.

Niks is te gek

Een kamasutra beurs is ten eerste een plek waar je je ogen uitkijkt. Ik spreek misschien voor mezelf als ik zeg dat minstens de helft van alles wat je daar te zien krijgt, je ook nergens anders zo snel zou tegenkomen. Seksualiteit is een super belangrijk onderwerp en iedereen hoort ook één te zijn met zijn of haar seksualiteit. Een kamasutrabeurs is een plek waarbij je dit kunt ontdekken door in aanraking te komen met verschillende kledingstijlen, manieren om dichter bij jezelf en je partner te komen en om helemaal jezelf te kunnen zijn.

Ontdek waar je voorkeuren liggen

Veel voorkeuren voor sensuele en seksuele elementen zijn bij de gemiddelde persoon denk ik redelijk basaal, omdat je niet in aanraking komt met alle mogelijkheden die er zijn om een te worden met je eigen seksualiteit. Bij een kamasutra beurs kun je verschillende elementen proeven om te ontdekken wat jij leuk vindt. Dit hoeft niet eens per sé seksueel te zijn, maar kan ook te maken hebben met een bepaalde kledingstijl of bijvoorbeeld rituelen die je in je dagelijks leven kunt integreren om jezelf een boost te geven. Dit kun je allemaal ontdekken tijdens een meerdaagse beurs.

Je kijkt je ogen uit

Daarnaast is het gaan naar een kamasutra beurs natuurlijk wel een uitstapje. Door de enorme verscheidenheid aan seksspeeltjes, films, outfits en alles wat met seks te maken heeft, kijk je in ieder geval je ogen uit. Schrik niet als je opeens video’s van doggy style voorbij ziet komen of meer naaktheid langs je ogen ziet flitsen dan je normaal gewend bent. Het is juist het doel van de kamasutrabeurs om de schaamte die hier aan verbonden is weg te nemen, zodat jij 100% jezelf kunt zijn en je eigen voorkeuren kunt ontdekken.

Een plek voor iedereen

Het gaan naar een kamasutra beurs is dus meer dan een grap. Het is een plek om jezelf serieus te leren kennen, je voorkeuren te leren ontdekken en dichter tot jezelf te kunnen komen. Daarnaast kan het een boost aan je relatie geven, omdat je in aanraking komt met enorm veel verschillende manieren om samen met je partner te zijn. Kortom is het een plek waar al je fantasieën kunnen uitkomen. Niet alleen op seksueel gebied, maar ook op het gebied van de ontwikkeling van je eigen stijl, voorkeuren, afknappers. Zodra je over de eerste drempel van eventuele ongemakkelijkheid heenstapt, ontdek je hoe leuk en vrij het eigenlijk is.