Camping in Brabant, daar willen wij ook heen!

Camping in Brabant

Zodra je ooit eens een keer op de Camping in Brabant bent geweest, wil je niet Camping in Brabantanders meer. Hiervoor hoef je echt niet meer naar het buitenland. Er is hier zoveel te beleven, dat je niet eens meer naar het buitenland op vakantie wilt gaan. Vroeger gingen wij wel vaak naar een warm land. Meestal voor het lekkere weer en een zwembad of de zee. Maar sinds wij een keer naar het recreatiepark De Achterste Hoef zijn geweest, willen wij nergens anders meer heen. Nog nooit zijn wij ergens heen gegaan waar zoveel te doen is voor jong en oud. Zelfs onze viervoeter mocht mee en ook hiervoor werd het één en ander geregeld. Hij vond het doggydance geweldig. 

Met eigen tent naar de Camping in Brabant

Camping in BrabantOmdat wij vorig jaar tijdens een vakantiebeurs een zeer mooie tent zagen staan, hadden wij die toen gekocht. Lekker makkelijk en een stuk goedkoper om hiermee op vakantie te gaan. Meteen op het internet gaan kijken waar wij een keer konden gaan kamperen. Terwijl wij de nodige zoekwoorden aan het intypen waren kregen wij al meerdere suggesties naar voren. Ook de Camping in Brabant kwam naar voren. Hier zijn wij even goed voor gaan zitten, want hier is zoveel te beleven, dat hebben wij nog nergens gezien. Zowel voor de kinderen, maar ook voor de ouderen, was hier meer dan genoeg te doen. Ook zagen wij dat je hier vaste jaarplaatsen en seizoensplaatsen kon reserveren. Eerst maar eens ondervinden of kamperen echt ons ding is. Daarom hebben wij hier voor een week een plaats gereserveerd. 

Zowel de tent als ook de kampeerplaats waren ons bijzonder goed bevallen. Hier willen wij zeker vaker terug komen. Nog nooit zijn wij ergens op vakantie geweest, waar onze kinderen geen tijd hadden om elkaar te vervelen. Het was zo leuk hier, dat wil je echt niet missen.