De mooiste hamsterkooien vindt u bij Petsgifts

Heeft u een nieuw hamstertje gekocht? Of bent u van plan om een hamster te kopen? Dan is het belangrijk dat dit diertje ook een kooi heeft. Ga daarom naar de webshop van Petsgifts en koop een van de vele en prachtige hamsterkooien!

Hamsters zijn erg lieve beestjes die vooral ‘s nachts tot leven komen. Overdag zul je deze dieren vaak niet actief zien bewegen, tenzij u een hamsterkooi heeft met verschillende speeltjes en activiteiten speciaal voor de hamster. Zo vinden de meeste hamsters een tunnel of een rad erg leuk.

Hamsterkooien van Petsgifts

Petsgifts heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende hamsterkooien. De hamsterkooien hebben allemaal hun eigen specificaties. Zo is de ene hamsterkooi alleen geschikt voor dwerghamsters en de andere voor andere hamsters. Daarnaast worden alle hamsterkooien geleverd met hamsterspeelgoed die u op de afbeelding ziet staan. Zij verkopen hamsterkooien van het merk Voltrega, ze zijn zeer te spreken over de artikelen van dit merk. Alle producten van Voltrega komen uit een fabriek in Spanje en zijn dus gemaakt volgens Europese wetten en regels. Het metaal is bewerkt met een harde, niet giftige poedercoating. De onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.