Een Loungeset is een mooie aanwinst

gsa Een kleine maand geleden heb ik een Loungeset aangeschaft en dit is een hele mooie aanwinst voor mijn tuin, het is een hele comfortabele zit hoek waar ik erg blij mee ben. In het begin was ik erg aan het twijfelen over of ik wel zo’n set zou gaan aanschaffen en ik was dan ookgsa2 bij verschillende bedrijven en websites aan het zoeken en offertes opvragen. Ik wou de zoektocht bijna opgeven tot ik uiteindelijk terecht kwam bij dit bedrijf waar ik voor in principe voor een spotgoedkope prijs een hele mooie set heb kunnen aanschaffen en daar stond ik best wel versteld van aangezien de prijzen bij andere aanbieders.

Ik was er erg blij mee

Het bestellen van de Loungeset ging me gemakkelijk af en ik was er dan ook zo klaar mee,gsa1 vervolgens was het wachten geblazen. Toen het eenmaal geleverd was heb ik het samen met een vriend geïnstalleerd in mijn tuin en dat was ook al weer makkelijker dan verwacht. Ik heb een overdekking geplaatst boven de set zodat ik ook in de regen buiten kan zitten, wat overigens erg handig is aangezien ik binnen niet rook maar buiten wel dit omdat ik gewoon niet houdt van de lucht binnen. Nu kan ik dus lekker in de regen een peuk roken op de bank zonder nat te worden.