EOD over heel Nederland!

1 EOD is in Nederland heel erg belangrijk. Dit komt door dat er in de tweede wereld oorlog heel erg veel bommen gevallen op ons kleine landje. Dit is natuurlijk niet allemaal opgeruimd na de oorlog. Elk jaar worden er nog zeker honderden bomen en kogels gevonden die laten zien hoe het hier ging. Vooral onze bossen en wateren liggen nog helemaal vol. Dit komt natuurlijk omdat er nooit wat gebouwd is. Hierdoor is alles de grond in gezakt en is het er nooit uit gehaald. Maar als je iets tegen komt in het bos of onder water dan kan je meteen bellen naar de explosieve opruiming’s dienst. Die staan hier namelijk dag en nacht voor klaar om te ontmantelen.

Een heel goed bedrijf1

Dit bedrijf is expert in EOD ontmantelen dit komt door dat ze jaren lange ervaring hebben en veel onderzoek hebben gedaan. Ze werken tegenwoordig ook met sensoren die explosieven op flinke diepte nog kunnen vinden. Wat mij betreft moeten deze mensen een beloning krijgen als ze iets vinden het kan namelijk erg gevaarlijk zijn als er eentje ontploft.

Een goede service

Zoals ik al zei kan je ze altijd bellen en dan zullen ze komen. Het telefoonnummer is te vinden op het internet via hun website. Hier kan je ook een mail naartoe sturen als je bijvoorbeeld een vraag hebt of iets. Ze zullen je dan vrij snel te hulp schieten.