Eten en drinken bij New York Pizza

Fernandes-1236Wanneer wij bij de New York Pizza gaan eten of bestellen hebben wij altijd een gewoonte om er een lekker blikje drinken of flesje drinken bij te bestellen, waarom we dat altijd doen weet ik niet precies maar het eet een stuk fijner als je af en toe een slok drinken kan nemen dat je keel verfrist. We hebben er laatst nog wat besteld toen we geen zin hadden om te koken en al helemaal geen zin hadden om naar de cafetaria te gaan op de hoek, we plofte op de bank en besloten er niet meer vanaf te komen. We waren het samen al meteen er over eens dat we bij de pizzeria gingen bestellen en dat hebben we dan ook meteen gedaan zo dat we snel lekker konden eten.

Lekker eten

Toen de bestelling binnen was kon ik niet wachten met eten zo veel trek had ik, door de geur werd dat natuurlijk nog sterker en ik heb dan ook super heerlijk gegeten met een lekker fris blikje fanta erbij. Dit keer had ik een keer iets anders gekozen dan een pizza en koos ik de lekkere hamburger die ze sinds kort daar hebben met lekkere kaas erop en saus voor de ultieme smaak.

Een echte aanrader

Om je eten bij New York Pizza af en toe te bestellen is zeker weten een aanrader, je krijgt altijd snel je bestelling of dat nou thuis is of in de pizzeria zelf. Ook zijn de ingrediënten allemaal zo vers dat je dat meteen proeft en ruikt en dus heerlijk vers eten hebt elke keer. En natuurlijk kun je zoals ik ook een lekker fris drankje erbij bestellen zo dat de maaltijd helemaal af is.Lipton_Green-1229