Fervent gamer? Dan heb je echt wat aan deze gaming notebook!

Vandaag belicht ik een product dat wel wat aandacht behoeft, namelijk mijn nieuwe gaming notebook. Het betreft hier de X Book 15M55 SSD – GTX860 quadcore die momenteel een actie geniet bij BTO.

23

Laptop van BTO

BTO is de fabrikant van mijn gaming notebook, ze hebben ‘m geheel in eigen beheer uitgevoerd. Hij is dan ook volledig op maat gemaakt, en zoals je ziet heeft dat me behoorlijk weinig gekost – zeker als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt! De configuratie die er al op zat, heb ik er ook op gehouden en zoals je onderstaand ziet, is dit wat je zoals kunt verwachten bij een laptop als deze.

22

Voor mij is het ideaal, niet in de laatste plaats omdat ik nu eindelijk kan gamen zoals ik altijd al wilde. Altijd zat ik behoorlijk aan mijn tolerantiegrens wat mijn frustratie betrof, want het gros van de computers alleen al trekt al je wensen niet eens. Nu heb ik een laptop die beter en sneller werkt dan welke computer ik dan ook ken. Ik vind dat bijzonder prettig en wilde de notebook daarom ook van harte aanbevelen aan de lezer. Die heeft er ongetwijfeld veel aan, zeker gezien het feit dat er nu een actie op de computer zit waardoor deze nog aantrekkelijker wordt voor de gebruiker.

btoBTO is al vanaf het begin van het nieuwe millennium actief op het gebied van dit soort personalized en customized computers. Zij zag een gat in de markt op dit terrein en geef ze eens ongelijk, reguliere computers voldoén immers ook helemaal niet. Daarop heb je sinds vijftien jaar met BTO hét antwoord.