Goede juridische begeleiding na verkeersongeval

Toen ik aangereden werd door een tractor kon ik het eerst niet bevatten. Het was op een landweggetje en opeens kwam de tractor achter een rij bomen vandaan. Ik reed op mijn fiets en knalde vol tegen een wiel aan. Gelukkig kwam ik er niet vlak voor terecht want dan was ik nu dood geweest. Ik hield er een gebroken arm en nekklachten aan over. Van beroep ben ik schilder dus schilderen kon ik een aantal maanden niet. Ik kwam hier terecht via een vriendin die hier goede ervaringen had. En die goede ervaring kreeg ik ook. Een advocaat pakte mijn zaak adequaat op en uiteindelijk kreeg ik een flink bedrag aan letselschade uitgekeerd. Niet om die boer een poot uit te rukken, maar wel om gerechtigheid te krijgen voor de schade die ik had ondervonden. Als schilder maak ik ongeveer vier schilderijen per maand en nu kon ik niets doen. Dan mis je gewoon flink omzet hierdoor.

Duidelijk en resultaatgericht

Naast een persoonlijk betrokken advocaat had ik ook iemand die ging voor het resultaat. En dat resultaat dat hebben we samen behaald. Zo voel ik dat, dat je zo’n zaak wel samen moet doen. Nu ben ik weer aan het schilderen. Het verkeersongeval ligt ver achter me. Aan de afwikkeling heb ik in ieder geval een goed gevoel overgehouden!