Henk Dissel boeken voor een project?

Bekende artiest boeken

Henk Dissel boeken voor een groot project! Vrijwel ieder jaar hebben wij een personeelsfeest te organiseren. Nu is dat op zich niet zo heel erg, echter wilt onze werkgever het graag zien dat wij het groot aanpakken. Zo is het belangrijk dat er ieder jaar een artiest geboekt wordt die nog niet eerder was geweest bij ons. Natuurlijk ga je dan eerst opzoek naar je eigen idool, althans dat is altijd het leukste om langs te laten komen toch?

Henk Dissel boekenZodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar Henk Dissel. Hij is wat dat betreft niet heel bekend in het land, echter ken ik zijn nummers erg goed! Dagelijks heb ik de CD op repeat staan en dit blijft gewoon goed klinken. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden om hem te kunnen boeken. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Bekendeartiestboeken.nl. Hier was het gewoon mogelijk om mijn idool te boeken en dan ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs!

Henk Dissel boeken, eerst mijn collega’s overtuigen!

Nu moest ik er natuurlijk wel voor zorgen dat mijn collega’s deze muziek te horen krijgen. Anders is het niet mogelijk dat ook zij de smaak te pakken zullen krijgen. Zo heb ik op vrijwel ieder moment van de dag de cd laten horen.  Geweldig om dan vervolgens te horen krijgen dat het toch wel heel erg leuk muziek is.

Henk Dissel boeken

Zo kreeg ik al vrij snel te horen waarom wij Henk nog niet hadden geboekt. Dit liet ik mij natuurlijk niet nog een keer zeggen. Hierdoor ben ik op de bovenstaande website weer wezen kijken en heb mijn boeking doorgevoerd. Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat het zover is dat wij mogen genieten van een geweldig personeelsfeest! Ik ben in ieder geval al druk aan het bedenken wat ik zal aantrekken.