bitcoins

Geld is zeker de laatste jaren een middel geworden om de macht uit te oefenen, waar vroeger het geld van het gewone volk was is het tegenwoordig van de banken en de overheid. Op Beste Bank kun je precies lezen hoe dit is gekomen en hoe het systeem in elkaar zit. De negatieve rente die er nu is voor je spaargeld, is bedreigend voor het hele financiële stelsel. Het is allang niet meer aantrekkelijk om te sparen, sterker nog wanneer je veel geld hebt wordt je vermogen steeds minder waard.

bitcoins

Crisis van 2008

Beste Bank heeft zich verdiept in de crisis van 2008 en wat er daarna precies is gebeurd. De banken zijn de burgers daarna niet echt van dienst geweest en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds niet zo. De traditionele banken zijn niet meer voor de burgers, je moet echt in goud gaan handelen of je eigen verdiepen in bijvoorbeeld de bitcoin om in de toekomst veilig te kunnen handelen. Goud en zilver zijn nu veilige beleggingen, afgelopen jaren hebben de edelmetalen aangetoond hun waarde vast te houden of zelfs meer waard te worden.

Wil je er zeker van zijn dat je niet compleet afhankelijk bent van de huidige banken, en de kans dat je geld alleen maar minder waard wordt? Ga beleggen in goud of verdiep je eigen eens op Beste Bank in cryptomunten en dan met name de Bitcoin. Omdat de Bitcoin niet door de overheid wordt bepaald weet je zeker dat de waarde ervan niet wordt bepaald door negatieve rente of enorme schulden bergen.