Intex heeft voor iedereen een zwembad

zwembad pomp

Op zoek naar een nieuw zwembad voor in de eigen tuin? Nu de zomers steeds warmer worden, is het logisch dat steeds meer mensen kiezen voor het comfort van een eigen bad in de tuin. Wanneer je online zoekt naar een betaalbaar zwembad, dan kom je al snel uit bij de producten van Intex. De wereldwijde zwembadgigant, met onder meer een filiaal in Roosendaal, blinkt uit in betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Grote kans dat wanneer je bij iemand in de tuin een zwembad ziet staan, dit een Intex zwembad is. Er zijn verschillende typen intex zwembaden te koop. Welke dat zijn, lees je in dit artikel.

Opblaasbaar of met een metalen frame?

Tot een aantal jaar geleden waren de meest verkochte Intex zwembaden nog de simpele opblaasbadjes: met een compressor of luchtpomp kun je deze oppompen. Het voordeel aan deze badjes (vaak zijn ze niet al te groot) is dat ze lekker goedkoop zijn, het nadeel is dat ze niet heel lang mee gaan. Dat is anders bij de zwembaden met frame: deze zijn veel duurzamer, zeker de modellen met metalen frame, maar natuurlijk wel iets meer aan de prijs. Toch kun je al voor iets meer dan honderd euro een duurzaam zwembad in de tuin hebben staan.

Een jacuzzi voor de echte luxepaarden

Ook voor de echte luxepaarden heeft Intex een mooi aanbod: het bedrijf heeft de afgelopen jaren geïnnoveerd in de opblaasbare jacuzzi. Wie zo’n jacuzzi koopt, hoeft niet zelf aan de slag met pomp of compressor: de jacuzzi blaast zichzelf op. In de jacuzzi zit een systeem dat zorgt voor al het comfort dat je bij een jacuzzi mag verwachten: bubbels en jets, je zit heerlijk ontspannen. Mocht je nog wat extra luxe willen, dan kun je kiezen voor een jacuzzi met een warmtepomp. Voor welk model je ook gaat: met een Intex zwembad heb je gegarandeerd jarenlang waterpret. Laat je informeren over alle mogelijkheden!