Laat je perfecte feest organiseren!

Bekijk de pagina eens van 123feestcompleet.nl. Het is tegenwoordig moeilijk om iemand te vinden, die niet graag een feestje geeft? Maar hierbij is natuurlijk ook erg veel voorbereiding vereist, en dit kost vaak tijd en moeite, die tegenwoordig al schaars genoeg zijn. Maar maak je daar allemaal geen zorgen meer om, organiseer je feest, maar laat het zware werk over aan John van Pas!

 Ruime ervaring, beste service inbegrepen!

Na de overname van de heer A. Kerst, ruim 20 jaar geleden, zijn we verder gegaan met het leveren van kolen, drank en olie aan particuliere klanten. Maar met de verschuiving van de markt, zijn we begonnen met het organiseren van exclusieve evenementen en feesten. Natuurlijk leveren we nog altijd dranken aan particuliere klanten.

 Voor ieder wat wils

Iedereen heeft natuurlijk een andere voorkeur, daarom is er ook voor elke vraag een aanbod. Hou je het liever enkel bij drank en eten? Of zeg je, kleed het ook maar ineens aan? Niets is ons te min, er is een ruim aanbod aan leuke versiering die wij voor jou komen plaatsen. En laat je niet misleiden, want we spreken niet enkel over ballonnen en slingers! Van exclusieve versiering, tot de muziek, alles kan tot in de puntjes worden geregeld! Je feestje kan een echt paradijs worden! We bezorgen ook dranken aan jou huis, zo hoef jij niet te sleuren!

 Bezoek onze website!

Heb je in de toekomst iets te vieren? Bezoek dan zeker onze website: www.123feestcompleet.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan. En wie weet heb jij binnenkort dat feest, waar iedereen nog lang over praat!