Leuk, antieke munten verzamelen

Jarenlang ben ik een fanatieke verzamelaar van munten en dan specifiek antieke munten. Zodra er ergens in het land weer een beurs was ging ik erheen om te kijken of er weer bijzondere munten tussen zaten. Een paar keer had ik het geluk om een zeer aparte munt tegen een zeer aantrekkelijke prijs te kopen. Zo heb ik voor mijzelf een flinke verzameling munten kunnen verzamelen. Munten waar ik bijzonder trots op ben en waar ik een speciale kluis voor heb aangeschaft, je zal maar bezoek krijgen van ongewenste gasten…   

Een flinke verzameling aan munten

Ondertussen is mijn verzameling van antieke munten flink gegroeid, zeker nu ik de webshop van Agora Numismatiek heb ontdekt.  Agora Antieke Munten is de webshop van Agora Numismatiek. Deze website is volledig gewijd aan antieke Griekse munten, Romeinse munten en Byzantijnse munten van hoge kwaliteit en zeldzaamheid. Ook kan je  hier links vinden naar andere interessante websites over antieke munten. Ik vind het altijd zeer interessant om dingen te lezen over speciale munten en zeker over munten die ik ook in mijn verzameling heb.

In mijn verzameling zitten een paar munten waar ik wel meer over wil weten en in het bijzonder wat deze munten waard zijn. Ook hier ben je dan bij Agora Numismatiek  aan het juiste adres.