Mokken bedrukken voor het voetbalteam

Mokken bedrukken

Het leek mij heel erg leuk om mokken te laten bedrukken voor de trainers van het voetbalteam van mijn zoontje. Zij deden zoveel voor het team wat ik heel erg waarderen. Om die waardering te uiten, leek mij het leuk om hen allemaal een persoonlijk cadeau te geven. Het team had drie trainers, dus ik mailde al hun vrouwen met de vraag of zij een foto van hun man samen met hun zoontje konden sturen. De vrouwen reageerde allemaal heel enthousiast en stuurde stuk voor stuk een leuke foto door. Op de site van Hoezzi kon ik de bekers laten maken. Toen ik tussen alle opties keek, zag ik een speciale voetbal beker. Toen ik die zag wist ik gelijk dat ik die zou uitkiezen, die paste perfect bij het cadeau.

Mokken bedrukken

Een leuke verrassing

De mokken laten bedrukken ging heel erg makkelijk en voor ik het wist, had ik de bestelling geplaatst. Een dag later stond er al een groot pakket met daarin de cadeaus op de stoep. Ik pakte iedere beker met beleid in en schreef de namen van de trainers erop. De webshop had de bekers echt heel erg veilig verpakt, alles was nog helemaal heel. De voetbalbekers zagen er alle drie echt heel erg leuk uit. Tijdens de rust van de eerst volgende wedstrijd besloot ik om de cadeaus te geven. De trainers waren heel erg verrast en zij vonden het cadeau echt heel erg leuk. Een van de trainers ging gelijk koffie halen voor de andere trainers.

Mokken bedrukken