Opzoek naar geboortekaartje tweeling

geboortekaartje tweeling

geboortekaartje tweeling

We hebben een tweeling

Ons geluk kon niet op toen we hoorden dat ik zou gaan bevallen van een tweeling. Ik heb altijd al een groot gezin gewild, en dat we er nu twee kleintjes bij krijgen is helemaal mooi. Natuurlijk komt er veel kijken bij een gezinsuitbreiding, en over het leukste wil ik graag wat vertellen. Ik ben namelijk van nature echt een ‘crea-bea’ maar de geboortekaartjes wilde ik niet zelf maken. Die moesten in mijn ogen perfect en professioneel zijn. Bovendien willen we er zoveel versturen, dat ik dat niet eens zou redden in mijn eentje. Ik besloot toen geboortekaartje tweeling online te zoeken. Ik kwam uit bij een te gekke webshop waar ze heel veel keuze bieden. Of je nou een jongen of een meisje krijgt, van een stoer stijl of een vintage stijl houdt. Niets is ze te moeilijk. geboortekaartje tweeling

Lage kosten

Omdat ik in 1 keer een grote oplage bestel, bleven de kosten in verhouding laag. Ik ben blij dat er ook online dit soort winkels bestaan, want dit scheelt me een hoop tijd en ook geld! We kunnen kiezen uit allerlei soorten kaartjes, en deze ook zelf aanpassen. Wat een luxe! Daarnaast zijn er ook veel leuke opties voor als je een tweeling hebt of krijgt, echt super geregeld. We gaan waarschijnlijk voor groene kaartjes, en het aapje hierboven vind ik ook erg leuk. Het enige dat nu nog op zich laat wachten is de geboortedatum, het gewicht en de lengte van onze ukkies. De namen weten we al!