Parasol horeca handig voor horeca ondernemers

Het onderwerp van vandaag gaat over Parasol horeca Ik zal eens even kort inleiden waarom ik het hier over ga hebben. Dat heeft met het volgende te maken. Mijn broer heeft een eigen horecaonderneming en hier help ik vaak graag mee. Hierdoor ben ik erg berokken bij het bedrijf. Mijn broer vertelde mij laatst dat het de afgelopen tijd niet zo goed ging. Zo komen er in de winter tijd een stuk minder gasten waardoor hij een deel van de omzet miste. Hiervoor moesten we dus een oplossing gaan bedenken. Hij vroeg aan mij om te gaan kijken naar wat we konden doen.

Een oplossing gaan zoeken

 

1

Aangezien ik hem dus graag wilde helpen ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Zo kwam ik terecht op de website van Xterior door wat forums te lezen. Hier stonden namelijk hele goede berichten op over dit bedrijf. Veel ondernemers in de horeca branche waren erg te spreken over de producten die Parasol horeca aanbiedt. Het waren namelijk producten van hoge kwaliteit. Vandaar dat ik op de website ben gaan kijken en goede Parasol horeca vond. Hier heb ik op besteld en we kregen hele leuke parasols binnen!