Personal trainer Rotterdam

Sporten

Sporten met een personal trainer in Rotterdam? Neem dan een kijkje bij Freewerkt. Dit is zijn doelgerichte trainingen die jou helpen naar je einddoel.

Personal trainer Rotterdam

Waarom een personal trainer in Rotterdam

Natuurlijk is sporten erg belangrijk voor je. Het is goed voor zowel je lichaam als geest en in veel gevallen ook nog eens erg leuk. Maar wanneer je niet goed weet hoe je moet sporten, of als je gewoon wat extra hulp nodig hebt is een personal trainer erg handig. Er wordt altijd een persoonlijk doel opgesteld met vijf subdoelen. Deze doelen zijn doel, training, rust, voeding en mentale training. Bij deze trainingen ga je eerst terug naar de basis en eindig je met een beter gevoel en een beter uiterlijk dankzij de Personal trainer in Rotterdam.

Afvallen

Hoe gaat Freewerkt te werk

Free helpt je door erg doelgericht te werk te gaan. Natuurlijk kan je niet meer doen dan dat je kan maar hij helpt je steeds een stapje verder naar je goal. Het is een getrainde professional die precies weet hoe hij jou moet helpen. Hij heeft jaren ervaring met het trainen van mensen. Dit kan zijn krachttraining om aan te komen of bijvoorbeeld wat meer af te vallen maar ook spierherstel na blessures of operaties.

Persoonlijke ervaring

Zelf sport ik hier nu al een tijdje en het gaat ontzettend goed. Vanwege een oude blessure had ik een tijd lang niet gesport. Ik had totaal geen conditie meer en was ook behoorlijk wat aangekomen. Ik wilde graag weer een goede conditie en een gezond lichaam. Dit ging natuurlijk niet zomaar en samen met Free heb ik het stapje voor stapje langzaam opgebouwd. Ik ben op dit moment nog niet compleet waar ik wil zijn maar ik ga er met deze hulp zeker komen.

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd kijken op de website of contact opnemen met het bedrijf. Succes!