De belangrijkste verschillen tussen een normale sigaret en pod e-sigaretten

Tegenwoordig worden we er kapot mee gegooid. De wel bekende pod e-sigaretten. Ze schijnen beter te zijn dan een pakje sigaretten die je makkelijk kunt krijgen in diverse winkels. Het schijnt beter voor je gezondheid te zijn, maar is dit wel echt waar. De pod e-sigaretten zorgen ervoor dat je namelijk minder schadelijke stoffen in je longen opneemt. We kunnen namelijk er van uit gaan dat sigaretten je lichaam verschrikkelijk aan de binnenkant verminkt. De jaren gaan voorbij en mensen krijgen meer rimpels, krijgen een rokersstem en er ontwikkelen zich allerlei verschillende kankers in je lichaam. Roken is eigenlijk een langzame dood voor je lichaam. Mensen die gestopt zijn met roken moeten lang wachten tot hun lichaam herstelt. Roken moet niet een uitweg zijn voor diverse klachten. Meeste mensen denken dat ze met roken een ander probleem vervangen, maar in de realiteit is dit minder waar.

Wat is het verschil tussen een sigaret en pod e-sigaretten

De pod e-sigaretten hebben een soort van vloeistof die in de kunstmatige sigaret gaat. Dit heeft een soort smaakje of je kunt ervoor kiezen om gewoon een rooksmaak te nemen. De meeste mensen willen de verschillende smaken proberen, zodat ze steeds de pod e-sigaretten gaan kopen. Mensen die pod e-sigaretten kopen gaat denken dat ze gezonder bezig zijn, wat in principe ook is. Een e-sigaret is minder schadelijk, maar is nog wel steeds schadelijk.

Gezondheid

Elk soort pod e-sigaretten is niet goed voor je lichaam. Mensen die willen stoppen met roken moeten gewoon in 1 keer stoppen en niet beginnen aan een andere dure verslaving. We zijn over de jaren harstikke veel geld kwijt aan verschillende soorten pod e-sigaretten. Je moet de pod e-sigaretten niet alleen zelf kopen, maar ook de bijpassende vloeistoffen die erin horen. Mocht je deze niet hebben, dan heb je er niet veel aan.