Prachtige dronefotografie vanuit de lucht

Fotograaf

Heb jij al eens overwogen om een specialist op het gebied van dronefotografie in te schakelen voor een evenement wat je organiseert? In de afgelopen jaren is het aanbod aan drones steeds verder toegenomen. Niet alleen is een drone een leuke gadget om in huis te hebben. Ook biedt de drone verschillende mogelijkheden! Het maken van beelden vanuit de lucht is hier een goed voorbeeld van. Met een drone krijgen beelden een hele andere dimensie, dan wanneer je deze vanaf de grond zou maken. Het gebruik van een drone kan interessant zijn bij een festival, bij een bruiloft, enzovoorts. Bij welk evenement zou jij beelden met een drone willen laten maken?

Dronefotografie

Specialist op het gebied van dronefotografie inschakelen

Zelf een drone besturen is een hele uitdaging. Om te voorkomen dat de drone crasht of beelden niet scherp zijn, is het raadzaam om een specialist op het gebied van dronefotografie in te schakelen. Vaak zijn deze specialisten zelf fotograaf en hebben zij zichzelf het besturen van een drone aangeleerd. Het voordeel van het inschakelen van een dergelijke specialist is daarbij, dat je zelf niet in een dure drone hoeft te investeren om scherpe beelden te kunnen maken tijdens een vlucht met de drone. Een goede drone kost vaak al snel meer dan duizend euro.

Drone

Keuze tussen foto’s en video’s

Veel aanbieders van fotografie met drones bieden ook de mogelijkheid aan, om video’s vanuit de lucht op te nemen. Kies voor een combinatie van foto’s en video’s, om in alle rust nog eens na te kunnen genieten na afloop van een bruiloft of evenement. Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van fotografie en video vanuit de lucht. Een goed voorbeeld van zo’n organisatie is Dronepoint Nederland. Op de website van deze partij vind je meer informatie over hun manier van werken. Tevens vind je hier voorbeelden van eerder gemaakte foto’s vanuit de lucht.