Mooie wimpers en wenkbrauwen met RefectoCil

Iedereen wil er natuurlijk graag op zijn of haar best uitzien. Als mensen naar je kijken zien ze als eerste je gezicht en daar horen ook je wenkbrauwen en wimpers bij. Om er dan voor te zorgen dat deze er altijd top uitzien kun je gebruik maken van RefectoCil.

Verven is mogelijk in alle kleuren

RefectoCil is een wimper- en wenkbrauwverf. Wil je je wimpers extra laten spreken maar heb je niet zo’n zin om daar iedere dag mascara voor op te brengen? Dan is wimperverf zeker een oplossing. De verf is in negen verschillende kleuren te koop maar kan ook gemengd worden zodat jij er de kleur mee kunt maken die je zelf wilt. Heb je een wat gevoeligere huid en wimpers? Dan kun je kiezen voor een product uit de Sensitive lijn. Deze verf is in vier kleuren verkrijgbaar.

Win eerst meer informatie in

Heb je nog niet eerder wimperverf gebruikt? Dan kun je ook kiezen voor een starterskit. Hiermee haal je alles in huis wat je nodig hebt om je wimpers te verven zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Als je niet goed weet wat je nodig hebt kun je altijd eerst contact opnemen met de verkoper van het product. Hiervoor neem je contact op met de klantenservice die je zowel telefonisch als via de mail kunt bereiken. Zij kunnen je advies geven over welke producten geschikt zijn voor jou en hoe je bijvoorbeeld bepaalde kleuren verf kunt mengen om tot het gewenste resultaat te komen.

Volg een masterclass

Eerst even oefenen met behulp van een training is ook mogelijk. Hiervoor kun je je inschrijven via de website van RefectoCil. Zo kun je je eenvoudig opgeven voor een masterclass wimpers en wenkbrauwen stylen.