Schoenmaker Ridderkerk gezocht

Schoenmaker Ridderkerk gezocht die het voor mekaar kan krijgen om mijn schoenen weer loopbaar te maken! Ik heb namelijk twee prachtige schoenen welke ik met plezier draag. Echter ben ik van de week gevallen waardoor mijn hak is gebroken. Hier baal ik dan ook enorm van aangezien het niet mogelijk is om hier nog op te lopen. Nu dat ik druk ben gaan zoeken naar een schoenmaker hoopte ik het snel te vinden. Momenteel loop ik op de wat oudere pumps, echter doen deze mij pijn in de hak. 

michael_kors_mk-flex_mid_pump_pumps_40s1mfmp2a_lackleder_beige_nude_1_16504868219-300x199

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Schoenmakerij de Terp. Hier is het mogelijk om je schoenen naartoe te brengen zodat ze goed en netjes gemaakt worden. Ik heb er natuurlijk direct voor gekozen om naar de winkel toe te gaan met mijn schoenen in de hoop dat het nog gemaakt kan worden. Gelukkig was het geen probleem en mij werd gevraagd of dat ik over een half uurtje terug wilde komen. Ik snapte niet wat hier de reden van was, heb er wel gehoor aan gegeven hoor. Na een half uurtje kwam ik weer netjes terug en stonden mijn schoenen al klaar! Gemaakt en wel, nooit verwacht dat dit zo snel mogelijk was!