Speelkaarten bedrukken voor uw spel? Klik hier!

maxilia-logo

Speelkaarten bedrukken is wat ik nodig heb voor mijn bedrijf. Over drie weken hebben wij namelijk een evenement waar wij met onze stand moeten staan. Een paar van mijn medewerkers gaan hier mijn bedrijf vertegenwoordigen. Ik zelf ga hier staan als toezichthouder. Het leek mij daarom een leuk idee om speelkaarten bedrukken te doen voor mijn medewerkers, zodat zij die kunnen uitdelen. Ook zij vinden dit een goed idee. Om meer informatie hierover te vinden ging ik het internet op.

Internetaanstekers

Op het internet ben ik veel bedrijven tegengekomen die allemaal interessante producten aanbieden. Ook voldoen veel van deze bedrijven aan mijn voorwaarden. Toch is er maar een bedrijf dat direct mijn aandacht heeft getrokken, namelijk Maxilia. Dit bedrijf hebben mijn medewerkers ook aangeraden. Voor eerdere opdrachten hebben zij de diensten en producten van dit bedrijf afgenomen. Tot nu toe hebben zij niet bij een ander bedrijf deze diensten afgenomen. Dit maakt natuurlijk enige indruk op mij en heb ik besloten om contact met dit bedrijf op te nemen.

Contact
51268_mastvlagstaandmodel_150x400

Het contact met het bedrijf verliep goed. De medewerkers zijn goed geïnformeerd en kunnen mijn vragen zorgvuldig beantwoorden. Daarnaast is er werkelijk van alles mogelijk bij dit bedrijf. Na het gesprek is het mij dan ook al gauw duidelijk geworden. De bestelling heb ik gelijk geplaatst en ik kreeg binnen een paar uur een digitale proefdruk binnen, geweldig! Dit is precies waar ik naar op zoek ben. Daarom kom ik zeker vaker terug bij dit bedrijf.