Sporten Eindhoven blijft een plezier!

sporten-eindhoven

Ik ben gek op sporten en doe dat maar altijd te graag bij Sporten Eindhoven! Wie nog niet in beweging is wordt het hoog tijd om het eens een gokje te wagen. Het blijven sporten is voor vele een enthousiast maar leuk “ding” om te mogen doen, ook voor mij. Ik ben dagelijks te vinden in de sportschool puur vanwege het feit dat het mij een prettig gevoel geeft als ik weer een uurtje gesport heb. Niet iedereen is sportief bezig wat erg jammer is, het geeft je immers een voldoening zodra je de sportschool verlaat. Ik raad iedereen ook echt aan om in beweging te blijven.image (1)

Sportief bezig zijn is niet alleen goed voor je lichaam.

Bij Sporten Eindhoven kan je met alle sporten terecht, hun begeleiden je goed naar je streef, mocht je die hebben. Enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat je met plezier terugkeert naar de sportschool en zo sportief bezig blijft. In de eerste instantie was ook ik niet aan het sporten, mensen om mij heen waren dagelijks te vinden in de sportschool. Ik verklaarde hun werkelijk voor gek tot ikzelf een keer in de sportschool te vinden was, puur om te ondergaan hoe dat hun ervaringen waren en of het klopt. En of het klopt! Puur uit enthousiasme en mijn drijfkracht hou ik het zo gemakkelijk vol. Ik ben dan wel dagelijks te vinden in de sportschool, wilt echter niet zeggen dat ik iedere dag intensief bezig ben uiteraard!image (2)