Tegenwoordig ga ik naar deze kapsalon Blaricum

Hairfantasy

HairfantasyIk ben laatst overgestapt van kapper. De reden hiervoor was omdat ik namelijk niet meer tevreden was met de vorige. Dit vond ik dan ook jammer omdat ik het daar altijd gezellig vond. Echter na verloop van tijd merkte ik dat ik steeds minder goed geknipt werd. Toen ik hier dan ook iets van zei werd zij behoorlijk boos. Dit terwijl ik het normaal bracht zonder de intentie een reactie bij haar uit te lokken. Zodoende moest ik dus op zoek naar een nieuwe kapper. Gelukkig zitten er hiervan genoeg bij mij in de buurt. Ik hoefde dus alleen maar de kiezen uit waarvan ik dacht mij het beste te kunnen laten knippen. Ik heb dan ook uiteindelijk gekozen voor deze kapsalon Blaricum, genaamd Hairfantasy. Hier heb ik overigens wel een trucje voor gebruikt, deze wil ik dan ook graag met jullie delen.

Af gegaan op de recensies

kapsalon BlaricumWat ik vooraf gedaan heb is de recensies gelezen van kapper-naarden.nl. Deze waren dan ook erg positief over deze kapper. Ik ben hier nu inmiddels al meerdere malen geweest dus ik kan dit zelf inmiddels beamen. Zij knippen hier dan ook erg goed en dat ook nog eens voor een goede prijs. Verder zijn ze hier ook nog vriendelijk en je kunt merken dat ze hier van een praatje houden.

Wat wellicht ook handig is om te weten voor jullie zijn de openingstijden:

  • Maandag: 9.30 – 15.00u
  • Dinsdag: 9.00 – 17.30u
  • Woensdag: 9.00 – 17.30u
  • Donderdag: 9.00 – 17.30u
  • Vrijdag: 9.00 – 17.30u
  • Zaterdag: 8.00 – 15.00u

extensions

Wanneer jij dan op zoek bent naar een kapsalon Blaricum, raad ik je zeker aan hier eens langs te gaan.