Tip: training persoonlijk leiderschap

Ik voelde mij redelijk onzeker, ik heb het niet altijd gehad maar ineens was het daar. Misschien kwam het door de constante druk, ik had het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Die onzekerheid groeide steeds meer en op een gegeven moment had ik het gevoel dat het mijn succes op het werk beïnvloede. Ik ben op internet gaan kijken en vond een training persoonlijk leiderschap van 2Bloom.

logo

Wat is NLP?

Voor deze training persoonlijk leiderschap heb ik heb een 10 daagse NLP opleiding gevolgd in Tilburg. NLP is een afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren. Dit betekent eigenlijk dat je jouw handelingen/gedrag kan aanpassen als je je denken kan veranderen. Ze zeggen niet voor niets: ”the mind is everything, what you think you become”.

roeien

De opleiding

De training persoonlijk leiderschap is er op gericht om inzicht te krijgen in de manier waarop je het leven ervaart en hoe je deze ervaring kunt beïnvloeden. De opleiding van 2Bloom bestond uit 3 onderdelen:

  • Persoonlijk leiderschap, zingeving en spirituele groei
  • Effectiever communiceren op het werk
  • Coachen en begeleiden

Coach

Ik voel mij veel zelfverzekerder

Ik ben echt heel erg blij dat ik aan deze opleiding heb deelgenomen. Ik zat hiervoor echt in een negatieve spiraal en het is echt heel erg lastig om anders te gaan denken. Zowel privé als zakelijk kan ik de effecten goed merken. Ik sta steviger in mij schoenen omdat ik beter weet wie ik ben en waar ik voor sta. Het is fijn om mijn zelfverzekerdheid terug te hebben en niet langer in de negatieve spiraal te zitten.