Tip voor de lezers die hun rijbewijs b nog moeten halen

rijbewijs b

bereiken osseforthHet is altijd handig om een goede rijschool te weten. Vooral omdat men vandaag de dag de auto steeds belangrijker wordt. Waar mensen vroeger vaak in hun “eigen stad” gingen werken, is dat tegenwoordig niet meer zo. Veel mensen trekken dan ook naar de grotere steden om daar werk te zoeken. Wanneer ik bijvoorbeeld kijk binnen mijn vriendinnen, merk ik op dat vele in andere steden studeren. Zij zitten dan ook verspreidt door heel Nederland. Voor mij is dit dan dan geen probleem. Dit omdat ik sinds kort mijn rijbewijs b behaald heb. Ik kan dus eenvoudig de auto van mijn moeder pakken en zo gezellig bij ze op bezoek gaan. Zelf heb ik momenteel dan ook geen budget om mijn eigen auto te kopen. 

osseforth

De rijlessen waren hier top

Iedereen die zelf zijn rijlessen moet betalen weet hoe duur deze kunnen zijn. Het is dan ook geen goedkope zaak mij jouw rijbewijs b te halen. Gelukkig zijn er wel rijscholen waarbij de klant zich wel welkom voelt. Hier wil ik er dan ook een van uitlichten. Zelf heb ik hier mijn ‘papiertje’ ook gehaald. 

rijbewijs bZij verkeersschool heet Osseforth. Ik ben er dan ook van overtuigd dat sommige van jullie hier al eens van gehoord hebben. Zij zitten dan ook door heel Nederland verspreidt. Naast de lage prijzen die hun hanteren, deze kun je zien op osseforth.nl zijn de lessen ook nog een top. Het koste mij precies 24 lessen om op te mogen voor mijn rijbewijs. Dit terwijl naar mijn weten het gemiddelde 25 is. Niet slechts dus, al zeg ik dat zelf.