Tip voor mensen die op zoek zijn naar een goede advocaat

schulden

advocaatVandaag wil ik een ervaring delen in de hoop dat jij of iemand in jouw omgeving hier iets aan heeft. Zo heb ik enkele jaren meegemaakt dat iemand binnen mijn familie hoge schulden had. Dit kwam omdat deze persoon gokverslaafde was en vrijwel al zijn geld hieraan uitgaf. Helaas voor ons kwamen wij hier te laat achter. Op dat moment had deze persoon meerdere duizenden euro’s aan schuld. Wanneer je zoiets te horen krijgt, schrik je natuurlijk enorm. Ook stel je dan jezelf de vraag hoe dit nou had kunnen gebeuren. Uiteindelijk zijn we dan ook samen gaan zitten met deze persoon en zodoende probeerde we tot een oplossing te komen.

Al vrij snel kwamen wij erachter dat we professionele hulp moest zoeken. Zodoende zijn we online gaan zoeken en kwamen wij uiteindelijk uit bij de volgende website schuldsanering-afgewezen.nl. Via deze site hadden we dus een afspraak gemaakt met een advocaat.

schuldsanering afgewezen

De situatie zag er slecht uit

We wisten van te voren al dat de situatie er zeer slecht uitzag. In gesprek met de advocaat kwam dit ook duidelijk naar voren. Want wanneer je schulden hebt waar jezelf niet meer uitkomt kun je een wettelijke schuldsaneringsregeling aanvragen. Dit wordt ook wel een WSNP (Wet schuldsanering Natuurlijke Personen) genoemd. 

schuldenWanneer je hier dus in aanmerking voor komt ben je binnen drie jaar van al jouw schulden af. Ik kan jullie inmiddels melden dat we midden in de proces zitten. Waar ik jullie wel al duidelijkheid over kan geven, is dat schuldsanering-afgewezen.nl wat ons betreft een aanrader is. Wij hebben veel aan hun begeleiding en advies gehad.