Verantwoord zonnen bij Zonnestudio Elderveld

verantwoord zonnen

Woon je in Elderveld of omgeving en ben je op zoek naar een zonnestudio waar je verantwoord kunt zonnen? Dan ben je bij Zonnestudio Elderveld aan het juiste adres. Je kunt bij deze zonnestudio namelijk verantwoord zonnen door de Ergoline zonnebanken die in de zonnestudio staan. 

verantwoord zonnen

Verantwoordelijk zonnen bij de zonnestudio in Elderveld 

ls je terecht komt op de website van Zonnestudio Elderveld zul je terechtkomen op een zeer informatieve en overzichtelijke website. Bij deze zonnestudio staan Ergoline zonnebanken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze zonnebanken hebben als specifieke eigenschap dat deze ervoor zorgen dat je comfortabel ligt en veilig kunt zonnen. Op de website staat onder andere ook de volgende tips over verantwoord zonnen: 

  • Bepaal vooraf je huidtype. Een lichtere huid verdraagt minder dan een donkere huid
  • Bouw de zonnebankkuur op. Laat je huid wennen aan de straling van de zonnebank
  • Draag tijdens het zonnen een speciale bril die de ogen beschermt
  • Smeer de huid voor en na het zonnen in
  • Gaat je huid prikken, jeuken of irriteren? Stop dan onmiddellijk met zonnen
  • Ga niet onder de zonnebank als er sprake is van een huidaandoening
  • Vraag de medewerkers van Zonnestudio Elderveld om advies!

Erg veel tevreden voorgaande klanten 

In de loop van de jaren waarin je inmiddels bij deze zonnestudio kunt zonnen zijn er al erg veel voorgaande klanten onder de zonnebank geweest bij deze zonnestudio. Deze voorgaande akten zijn allemaal zeer tevreden over de comfortabele zonnebanken en over de goede service die zij van de medewerkers van de zonnestudio hebben vergeleken. Dit is terug te vinden in de zeer positieve reviews die zij achterlaten.