Nadat je eenmaal besloten hebt om beton ciré aan te leggen op de muren of vloer van je badkamer, slaapkamer of zelfs je woonkamer komt het moment dat je het moet gaan kopen of iemand moet aannemen om het voor je te laten leggen. Of je nu naar een speciale beton cire shop toe gaat of via een goede makelaar eraan komt hieronder vind je wat tips.

Winkels om te kopen

Beton cire is de laatste jaren langzamerhand populairder geworden in Nederland. Hiervoor was het veel minder te vinden in Nederland, maar in andere landen juist wel. Dit betekent dat beton cire nog altijd niet overal in Nederland te vinden is. Dit is jammer, want dat betekent dat de drempel hoger gelegd wordt om beton cire te gebruiken in je eigen huis. Grote kluswinkels hebben niet altijd beton cire in voorraad en om te voorkomen dat je teleurgesteld en met lege handen naar huis gaat is het altijd de moeite waard om nog eens op internet te kijken naar een speciale beton cire shop. En wat blijkt? Er zijn genoeg online winkels te vinden die een variatie aan beton cire verkopen. Het is wel even zoeken welke winkel het goedkoopste is, maar het internet is in het geval van tegenvallende keuzes in de fysieke winkels zeker een uitkomst.

In wat voor formaten kan je beton cire kopen?

Beton cire worden in een speciale beton cire shop of in een fysieke winkel vaak in emmers verkocht. Deze emmers doen denken aan dezelfde soort emmers waar veel behanglijm in kunnen zitten. Je hebt tijdens de aanschaf van beton cire flink wat keus in hoeveel je koopt. Er zijn emmers beschikbaar waar genoeg beton cire in zit voor 10 vierkante meter. Een kleiner formaat voor een oppervlak van 5 vierkante meter is ook te vinden, maar andere formaten zijn ook zeker te vinden als je goed genoeg zoekt. Zo kan je altijd de juiste hoeveelheid vinden voor de hoeveelheid die je nodig hebt.