Waar kunnen mannen uren over doorpraten?

Een avondje gezellig bier drinken met de mannen is nooit saai. Hoe lang je je vrienden ook kent; er is altijd wel wat over te praten met de andere jongens. Dit kan vaak over vanalles gaan. Gek genoeg vaak ook over kleren over mode. Net als bij de meiden kunnen ook jongen vaak gewoon praten over nieuwe kleren of mannen kapsels. Maar waar praten de mannen nog meer allemaal over? Wat gaat er eigenlijk allemaal rond in onze koppies? In dit artikel vertellen wij jou meer!

Eigenlijk alles met wielen

De mannen vinden eigenlijk alles met wielen en een motor gewoon mooi. Dit kunnen hele dure ferrari’s zijn maar we kunnen ook gewoon heel de avond lullen over de auto die we voor 250 euro ergens verderop in de straat hebben gekocht. Ook motoren en karts vinden mannen over het algemeen erg interessant. Dit komt omdat bijvoorbeeld de formule 1 heel populair onder de mannen. Het knutselen aan de motor en het geluid wat die wagens maken, het blijft gewoon heel mooi.

Voetbal, van kelderklasse tot eredivisie

Samen met de mannen kunnen we ook uren over voetbal praten. Dit kan gewoon een voetbalpotje uit onze waardeloze kelderklasse zijn maar ook de wedstrijden uit de eredivisie zijn altijd erg interessant. Ik als Feyenoord fan durf ook altijd wel de discussie aan te gaan waarom we dit jaar kampioen gaan worden om vervolgens gelijk te spelen tegen Fortuna Sittard. De discussies en weddenschappen die soms gewoon kunnen ontstaan zijn meestal erg verhit, maar toch ergens wel gewoon gezellig. Praten over voetbal hoort er gewoon bij.

Jongens denk met hun pik

Het gezegde komt natuurlijk niet uit het niets. Jongens praten nou eenmaal veel over meiden en seks in het algemeen. Als je met de mannen op het terras zit komt dit gesprek uiteindelijk altijd wel boven water. Ook tijdens de drankspellen kunnen hier vaak grappen over worden gemaakt, bijvoorbeeld over de favoriete seks standjes: Doggy, missionaris of 69. Ook praten mannen natuurlijk veel over de vrouwen thuis. Soms is het ook gewoon fijn om gewoon je ei even kwijt te kunnen en er daarna samen om te lachen. Samen met de mannen raak je eigenlijk nooit over meiden uitgepraat. 

Een groepje nerds bij elkaar

Mijn vriendengroep is eigenlijk gewoon een groepje nerds bij elkaar. We kunnen namelijk ook gewoon heel de avond praten over games. Spellen als Fifa, Rainbow Six Siege of Call of Duty zijn niet alleen leuk om samen te spelen, maar eigenlijk ook om gewoon samen over te praten. Mochten we dan echt door alle gespreksonderwerpen zijn kunnen we altijd nog wel wat vinden om over te grappen of om te lachen. Ik moet nog een avond met de mannen meemaken die ik als echt saai heb ervaren.