Een bioscoop (in Vlaanderen ook cinema genoemd) is een publieke uitgaansgelegenheid die gericht is op het bekijken van films. Het gehele jaar door draaien er allerlei verschillende films in de bioscopen. Bezoekers moeten in de meeste gevallen een kaartje kopen dat hen toegang geeft tot de bioscoop. Afhankelijk van de bioscoop, mogen bezoekers hun plaats zelf uitzoeken, of wordt op het toegangsbewijs aangeven welke stoel de bezoeker gedurende de film tot zijn beschikking heeft. Nederland heeft meer dan 150 verschillende bioscopen. Deze bioscopen beschikken allemaal over een eigen website. Hier kunnen websitebezoekers de verschillende films zien, openingstijden en het adres. Niet alle informatie is altijd te vinden op de website van een bioscoop. Whatsapp voor Business zou hier een goede oplossing voor kunnen zijn.

Wat is Whatsapp Business?

Whatsapp Business is een app die organisaties kunnen downloaden. Met de app kunnen zij gemakkelijk en op een persoonlijke manier in contact komen hun klanten. Op deze manier kan de organisatie de producten en service in de schijnwerpers zetten. Ook kunnen de klanten vragen stellen die de organisatie kan beantwoorden. De app kan ook worden ingezet om te helpen bij de klantenservice en om belangrijke meldingen naar de klanten te sturen. De websitebezoekers van de bioscopen kunnen op deze manier gemakkelijk berichten naar de bioscoop. Op deze manier verkrijgen zij de juiste informatie.

Hoe helpt chatkracht bij WhatsApp business?

De berichten die verstuurd worden via WhatsApp Business door de websitebezoekers komen binnen bij de chatspecialisten van Chatkracht. Zij pakken deze whatsappjes op en beantwoorden deze. Deze beantwoorden zij doormiddel van het opgestelde kenniscentrum. Hierin staat alle informatie over de organisatie verwerkt. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid om de berichten te beantwoorden. Chatkracht neemt hierdoor een deel van de klantenservice uit handen waardoor er voor de organisatie tijd over blijft voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website.