Altijd bij de tijd met Up To Date Watches

uptodatewatches 3Mijn tweede bericht al van vandaag, maar niet zonder reden. Ik wilde namelijk nog iets anders niet onbenoemd laten en wel het nieuwe horloge dat ik heb gekocht. Het is er een uit de lijn van het chique en classy Elite, te vinden Up To Date Watches. De website van deze organisatie is voorts te vinden op http://www.uptodatewatches.nl/. Ik heb al eens eerder een horloge van deze website gekocht en ben teruggekomen als tevreden klant, omdat de producten en de service echt van hoogwaardige kwaliteit zijn – en de prijzen laag gehouden worden.

Altijd up to date met dit soort horloges

Wil je er bij de tijd bijlopen – en dat bedoel ik zowel letterlijk als overdrachtelijk – dan is een horloge van Up To Date Watches misschien ook wel wat voor jou. Zoals de naam ook al impliceert, hebben zij veel hippe artikelen in het aanbod die helemaal van nu zijn. Je bent dus altijd up to date met een horloge van deze firma. Kijk eens met me mee naar enkele foto’s van het horloge van mijn keuze.

uptodatewatches 4

 

Het model heet ‘Love Elite’ en inderdaad: I love it! Het framewerk van het horloge en de binnenplaat zijn afgezet met echte Swarovski steentjes. Het gebruikte materiaal is verder goud en dat zie je wel terug in het product, het is echt erg luxe.

uptodatewatches 5

Hierboven nog even ingezoomd op de Swarovski steentjes die op het uurwerk gezet. Ik moet zeggen, mijn vriendinnen waren bijzonder onder de indruk van de status van dit horloge! Klik op de afbeelding zelf om direct door te gaan naar de productpagina van dit horloge.