De vakantie ervaring voor kinderen mogelijk door Club Adventure

Wilt u uw kind een levenservaring rijker maken en hem/haar de vakantie van zijn leven geven.  Dat kan waargemaakt worden door behulp van Club Adventure. Club Adventure bestaat al meer dan 28 jaar met het organiseren van kindervakanties. Dat betekend dat ze dus veel ervaring hebben kunnen opdoen in al die jaren met kinderen werken. De vakanties worden georganiseerd in binnen- en buitenland.

Leeftijdsgebonden zomerkampen

Club Adventure heeft een ruim aanbod voor elke leeftijd tussen de 5 t/m 16 jaar met leuke activiteiten. Door het ruime aanbod zit er voor elk kind wel een activiteit bij! Het zomerkamp is verdeeld in 4 verschillende leeftijd categorieën. Dat zijn kinderkampen van 5 t/m 8 jaar en van 8 t/m 10 jaar. jeugdkampen van 10 t/m 13 jaar en de jongerenkampen van 13 t/m 16 jaar. Wij proberen zo uw kinderen met leeftijdsgenoten de vakantie van hun leven te geven.

begeleiding op zomerkamp

We hebben een vrolijk en creatief team,die allemaal jarenlange ervaring hebben opgedaan op het gebied van kinderen en activiteiten. Zo hebben we sportleraren, danslessen, toneellessen en pedagogische medewerkers rondlopen. Alle medewerkers beschikken van een opleiding en diploma. Daarbij is Club Adventure gekeurd op belangrijke aspecten rondom de veiligheid van uw kind en de natuur. Alle begeleiders hebben een verplichte training moeten nemen, ze zijn gescreend en zijn allemaal in het bezit van een VOG.  

 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen tijdens kantooruren of via de e-mail!