Deurluifel met LED koop je via Luifel.com

Deurluifel met LED

Sinds kort hebben wij een deurluifel met LED boven de deur hangen. Een zeer fraai model, met mooie lampen Deurluifel met LEDerin. Ook hebben wij hier een zij-schot bij besteld, want op deze manier sta je echt uit de wind en uit de regen. Een tijd terug waren wij bij kennissen op visite geweest en toen wij naar huis gingen stonden wij nog even na te praten. Hun hadden ook een luifel boven de deur hangen en dat was wel zo prettig. Het regende op dat moment, maar wij werden niet nat. Het viel mij meteen op dat zij een bijzonder mooi model boven de deur hadden hangen. Heel anders dan de andere mensen die bij hun in de straat wonen. Meteen aan hun gevraagd waar zij deze hadden gekocht, omdat wij ook al een tijd op zoek waren naar een ander model. 

Via Luifel.com een mooie deurluifel met LED gekocht

Deurluifel met LEDThuis gekomen zijn wij meteen op de bovenstaande website gaan kijken. Wat ons opviel was dat het assortiment enorm was. Je kon hier heel makkelijk en snel een eigen luifel samenstellen. Via het keuzehulp programma kon ja makkelijk een selectie aanklikken. Had je dit allemaal goed ingevuld en de juiste maten doorgegeven kon je de bestelling afronden. Voordeel was dat je hiervoor niet de deur uit hoeft te gaan. Bovendien wordt het pakket door een vrachtvervoerder thuis gebracht. Bestellingen boven de €200,- zijn geheel gratis.

Onze luifel hangt al aan onze gevel te pronken en daar zijn wij bijzonder blij mee. Bovendien hebben wij een design model gekocht. Een deurluifel met LED lampen erin. Vooral tegen de avond als het donker is en deze lampen aangaan, maakt het geheel nog mooier. Wil jij ook zo een mooi afdakje kopen, dan moet je eens op deze website gaan kijken voor de mogelijkheden.