Draag een steentje bij en koop ook magneetfilters

magneetfilters

CleandieselfuelSteeds meer mensen willen graag “groener” leven. Dit is een streven om beter om te gaan met het milieu. Zelf ben ik hier natuurlijk ook een voorstander van. Zo heb ik enig tijd geleden magneetfilters gekocht voor de twee auto’s bij mij voor de deur. Het is een investering die ik zelf zeker de moeite waar vindt. Vooral ook omdat ik optimaal gebruik wil maken van mijn brandstofverbruik. Iedereen weet dan diesel benzine erg gevoelig is voor verontreiniging. Dit brengt eigenlijk dus grote nadelen met zich mee. Maar ik heb nou eenmaal de auto nodig om naar mij werk te komen. Met een filter als deze breng ik minder schade toe aan motor. Dit omdat de beschadiging nu  tot een minimum wordt gebracht. Ik merkte dan ook meteen dat mijn motor beter functioneert met zo’n filter en wil deze daarom ook aan jullie aanraden.

magneetfilters

Waar kun je deze dan kopen?

Zelf heb ik die van cleandieselfuel.com. Hier heb je deze keuze uit verschillende merken Racor, Separ en Njord. Dit zal jullie natuurlijk wel niks zeggen, maar er zit wel degelijk een verschil tussen de merken. Magneetfilters verschillende dan ook nogal per auto. Maar elke filter is bijzonder effectief en verwijdert de micro organismen die de kwaliteit van uw benzine aantasten. Wanneer dit gebeurd worden zuren afgescheiden die deze vervuiling veroorzaken.

racorOp de website van Clean Dieselfuel vind je het volledige assortiment van magneetfilters. Ik zou zeggen ga mee met deze trend en zorg ervoor dat jij vanaf nu ook schoner gaat rijden. Ook in de kilometers scheelt het een hoop en dus ook voor je portemonnee.