Een hbo startersfunctie gezocht voor mezelf

logo3Al een geruime tijd ben ik druk bezig om een geschikte baan te vinden die aansluit aan mijn diploma’s. Uiteraard heb ik al wel vaker gesolliciteerd op diverse vacatures maar helaas zonder resultaat. Op het internet heb ik uiteindelijk specifiek gezocht op hbo startersfunctie en binnen no time was ik op de website van Stagemax terecht gekomen. Daar is het mij toch wel duidelijk geworden dat er wel degelijk vacatures te vinden is voor HBO geleerde. In de eerste instantie twijfelde ik dan nog wel of ik deze stap wil nemen, na een goed gesprek met vrienden onderga ik graag deze stap.

Eerste stap naar succes.video-button

Bij het inschrijven op hun pagina is mij duidelijk geworden dat een hbo startersfunctie geschikt is voor mij. Ikzelf ben afgestuurd op HBO en wil graag op dit niveau blijven werken. Bij Stagemax vindt je dan ook een ruim keus aan diverse vacatures waarbij er vast en zeker een tussenzit die past bij iedereen. Dankzij Stagemax heb ik nu een geschikte baan gevonden waar ik mezelf kan zijn en ook op HBO niveau kan blijven werken. Ik ben er echt heel erg tevreden mee en wordt ook enorm goed gewaardeerd! Ik raad alle studenten en afgestudeerde om een kijkje te nemen op hun website.