Engelenkaarten trekken, hoe werkt dat?

malie130Een medium vertelt: “Wanneer je Engelenkaarten in je handen hebt, dan voel je dat je iets bijzonders in je handen hebt”. Ze spreekt uit ervaring. De kaarten vormen de wegwijzers van het leven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten in het teken van de verschillende thema’s in het leven. Thema’s als liefde, werk, familie en gezondheid. Engelenkaarten lezen gaat via het lezen van energie die wordt doorgegeven aan de kaarten. Hoe de kaarten werken is lastig uit leggen. Het werken met de kaarten is namelijk voor iedereen anders. Het is afhankelijk van wat je wilt weten.

Engelenkaarten zijn ontworpen om het makkelijker te maken voor mensen om te communiceren met God en de Engelen die hen omringen. Helderziende paragnosten geven je een omschrijving van de deze engelenkaarten. Ze zullen je helpen om Engelen te begrijpen.

De engelen dragen allemaal hun eigen naam en staan voor bepaalde aspecten in het leven. Je hebt bijvoorbeeld Engelenkaart Bethany. De omschrijving van deze kaart luidt: “Wanneer je heel goed voor jezelf zorgt, zal iedereen in je omgeving hier profijt van hebben”. Aartsengel Gabriëlle heeft een kaart die erop gericht is dat je je levensopdracht kunt vervullen met moderne communicatie en kunst. Zo staat elke kaart voor een bepaald doel. Op de pagina engelenkaarten trekken doe je zo kun je meer informatie vinden over Engelenkaarten.