check-7Ben je op zoek naar een oplossing die voor een explosieve groei van uw Facebook reputatie en pagina kan zorgen? Dan ben je eigenlijk op zoek naar echte Nederlandse Facebook likes tegen een goede prijs. Maar welke aanbieder kun je nu eigenlijk vertrouwen?

Like4you is echt de aangewezen partner om je groeidoelstelling op een korte termijn te kunnen bereiken. Ze bieden je 100% echte Nederlandse likes. Dit betekent daarnaast dat je bij Like4you nooit te veel betaalt, omdat zij de beste prijs per echte like aanbieden.

Creëer meer bereik en meer omzet

Je kunt met het kopen van likes meer omzet creëren. Like4you zorgt ervoor dat je meer likes en volgers krijgt op je eigen kanaal. Hierdoor zullen je berichten een groter bereik krijgen.

Daarnaast zal een grote groep Facebook gebruikers zien je berichten. Een liker kan ook als een potentiële klant gezien worden die in contact gebracht kan worden met je bedrijf en een product of dienst van je kan afnemen.

Maar er zitten veel meer voordelen aan likes kopen. Het is namelijk een stuk goedkoper dan adverteren via Facebook zelf. Wanneer je gaat adverteren op Facebook betaal je al snel 40 cent per like.

Bij Like4you betaal je maximaal 26 cent per like. En hoe meer likes je besteld, hoe lager de prijs per like is. Als je een grote hoeveelheid likes besteld, dan is de prijs nog maar 19 per like. Dat is dus minder dan de helft dan wat je bij Facebook betaalt.

Likes kopen bij Like4you

Het kopen van likes is bij deze aanbieder zeer eenvoudig. Je bent bij Like4you als klant de koning en dat betekent dat ze altijd doen wat ze beloven. Ze garanderen dan ook altijd een geslaagde campagne.

Zo leveren ze altijd meer likes dan de bestelde hoeveelheid en doen ze omdat ze weten dat er binnen elke campagne altijd een aantal likes verloren gaan. Deze likes tellen ze niet mee in het totaal aantal likes welke je bij ze hebt afgenomen. Hierdoor staan ze altijd garant voor 100% netto aantal likes minimaal.

Daarnaast bieden ze ook nog een garantie. Verlies je binnen 30 dagen na levering veel likes? Dan zorgen zij ervoor dat dit verlies gratis aangevuld wordt tot de bestelde hoeveelheid. De sleutel tot succes van Like4you is dan ook klanttevredenheid.

Ben je benieuwd naar de prijzen van Like4you? Bezoek dan vandaag nog de webwinkel van Like4you voor Facebook likes.