Mobiele website handig voor veel bedrijven!

1 Veel bedrijven hebben tegenwoordig nog steeds geen mobiele website. Dat is niet heel erg slim aangezien je veel klanten kan mislopen daardoor. Veel mensen lopen namelijk wel eens door de stad en dan zijn ze op zoek naar iets maar kunnen het niet vinden. Aangezien bijna iedereen tegenwoordig een smartphone heeft zoeken mensen het dan online op. Als je dan een website hebt die je niet kan openen op je telefoon kunnen ze het niet gemakkelijk openen en geven mensen het op. Dit is dus gewoon een gemiste kans voor veel ondernemers, dit geld niet alleen voor kleding. Ook hebben veel eet gelegenheden hier veel baat bij.2

Zelf had ik dit probleem ook!

Tot dat ik goedkoop een mobiele website kon regelen bij dit bedrijf! Ik moet zeggen dat er tegenwoordig steeds meer mensen naar me toe komen en dit dus door de website. Ik ben heel erg blij dat ik voor deze investering ben gegaan. Het resultaat wat ik in een korte periode heb gehaald is helemaal fantastisch. Ik zou het iedereen die dit nog niet heeft zeker aanraden je zult namelijk geen spijt krijgen. Vooral niet als je hoort wat de prijs voor zo’n website daadwerkelijk is!3