Fotobehang is een leuke toevoeging in jouw woning

Fotobehang

Fotobehang Sinds een maand heb ik fotobehang in mijn slaapkamer. Tot kort daarvoor hadden wij gewoon een witte muur, maar dat vond ik op een gegeven moment toch wel heel erg saai worden. Daarom ben ik toen eens gaan kijken naar de mogelijkheden die ik had om deze kamer wat op te leuken. In eerste instantie heb ik nagedacht om het een kleur te verven, maar ik kwam er echt niet uit wat voor iets ik dan precies zou willen. Ik ben hiervoor meerdere keren naar de bouwmarkt geweest en heb daar stalen geleend. Niets leek precies te zijn wat ik wilde. Dit was tot ik op een dag een hele mooie afbeelding tegenkwam op internet. Toen wist ik zeker dat ik dit graag als fotobehang op mijn muur wilde.

Het mooiste fotobehang

Fotobehang

Toen ik dit idee voor fotobehang aan mijn vriend liet zien, was ook hij direct enthousiast. Daarna zijn wij samen op zoek gegaan naar een plek waar wij dit konden laten maken. Hierbij kwam ik al snel uit bij FotoMuur.com. Het fijne is dat je hier de keuze hebt uit veel verschillende formaten en ook verschillende materialen waarvan het behang gemaakt wordt. Daardoor kun je het ook zo duur maken als je zelf wilt, maar het ook heel betaalbaar houden. Dit laatste heb ik zelf gedaan, maar met het mooiste eindresultaat.

Een super mooi resultaat

Toen ik het fotobehang ontving, had ik eigenlijk nog nooit behangen. Daarom heb ik hiervoor een goede vriend van mij gevraagd die dit als beroep doet. Ik wilde namelijk wel zeker weten dat het eindresultaat mooi zou worden. Inmiddels zit het er alweer een tijdje op en ik ben er gigantisch blij mee. Nergens is een bobbeltje te zien en de afbeelding past perfect in de ruimte die wij hebben. Ik kan dit iedereen aanraden!