Ga voor meer informatie naar escaperoomgld.nl/

Op de website van escaperoomgld.nl/ is erg veel informatie te vinden. Zo kunt u  bijvoorbeeld zien welke drie soorten escape rooms zij in het assortiment hebben. De drie verschillende escape rooms zijn Escaperoom Het Landhuis THRILLER, Escaperoom De Kerkers HORROR, Escaperoom De Nachttrein ADVENTURE. Doordat er drie verschillende thema escape rooms zijn zit er voor iedereen een perfecte Escape Room tussen! Er is dus veel te vinden op de website escaperoomgld.nl/.

Website Escape Room

De website van Escape Room Gelderland is erg overzichtelijk. U kunt de prijzen van alle escape rooms bekijken. Ook kunt u de agenda van Escape Room bekijken en natuurlijk een van de drie kamers boeken. U kunt een cadeaubon via de website bestellen en de sociale media kanalen vinden. Er is een openstaande vacature te vinden op de website en u kunt gemakkelijk contact opnemen met Escape Room Gelderland via de website.

Klanttevredenheid

De klanttevredenheid is ook te vinden op escaperoomgld.nl/. Hier kunt u de klanttevredenheid zien van Facebook, dit is maarliefst 98%, van All-escaperooms.nl is 92%, Tripadvisor is 80% en de klanttevredenheid van escaperoomreviews.nl is maar liefst 100%! Gemiddeld is de klanttevredenheid dus erg hoog! Bent u op zoek naar een leuke escape room, neem dan zeker een kijkje op escaperoomgld.nl/