Geweldige schoonheidssalon nijmegen

schoonheidssalon nijmegen

Alle vrouwen vinden het soms wel even lekker om te ontspannen in een beauty salon. Ik zelf ga elke maand eens langs een beautysalon voor pedicure.  Al jarenlang was ik klant bij een schoonheidssalon nijmegen, maar de eigenaresse kon de druk niet meer aan en zodoende is zij gestopt. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een andere schoonheidssalon in Nijmegen.

schoonheidssalon nijmegen

Lokaal gevonden

Natuurlijk wilde ik weer een schoonheidssalon bij mij in de buurt vinden. Ik had er namelijk geen behoefte aan om elke maand een lange afstand af te moeten leggen. Uiteindelijk vond ik dan ook lokaal een nieuwe schoonheidssalon. Ik kwam namelijk via een goede vriendin terecht bij schoonheidssalon Marijke Tel voor mijn maandelijkse pedicure.

Er worden professionele verzorgingsproducten gebruikt

Marijke Tel maakt binnen in haar schoonheidssalon gebruik van de beste kwaliteit aan verzorgingsproducten. Zij maakt dan ook voornamelijk gebruik van DIMANCHE-producten, dit merk richt zich namelijk op de verzorging van huidproblemen. Dus wanneer u last heeft van een droge of schrale huid, dan zijn deze producten ideaal voor u.

pedicure nijmegen

Expert in pedicure

Bij Marijke Tel maak ik elke maand gebruik van een complete pedicure. Marijke Tel verleend een goede service en doet er alles aan om mij als klanten tevreden te stellen. Wat houdt zo’n pedicure nou in?

  • Nagels knippen
  • Nagelomgeving verzorgen
  • Verwijderen van eelt
  • Likdoorn verwijderen
  • Ingroeiende nagels verwijderen
  • Kloven verzorgen
  • Incremen van de voet