Hoe krijg ik flawless wenkbrauwen?

Je hoeft je social media nog niet te openen en je ziet al die prachtige wenkbrauwen van iedereen. Vooral van de zogenoemde influencers lijkt er nooit een haartje de verkeerde kant op te staan. Hoe krijgen zij die wenkbrauwen toch zo mooi? Perfect Eyelash heeft het wondermiddel hieronder voor je op een rijtje gezet!

PMU
Een van de manieren om flawless wenkbrauwen te krijgen is door middel van PMU. PMU staat voor permanente make-up. Het is de laatste tijd enorm populair onder vrouwen. Na de PMU hoef je je namelijk nooit meer zorgen te maken over je wenkbrauwen. Ze zullen altijd en ieder moment van de dag perfect zitten! Tijdens een behandeling wordt er met een naald pigment onder de wenkbrauw toegebracht. De kleur blijft vervolgens tussen de 8 maanden en de drie jaar zitten. Dat is afhankelijk van de nazorg, je huidtype en je levensstijl. Je kunt de vervaging tegengaan door ieder jaar een nabehandeling in te plannen.

Powder brows

Een andere manier voor de mooiste wenkbrauwen is door middel van Powder Brows Amsterdam. Powder brows zijn semi-permanent en blijft dus voor een kortere tijd zitten. Bij Powder brows wordt er met een kleine naald kleine pigmentvlekjes gezet. hierdoor krijgt je wenkbrauw een powder look. Het lijkt erg op microblading, maar het is toch heel anders van elkaar.  Het effect van de powder brows blijft ongeveer een jaar goed. Na dit jaar zal het pigment gaan vervagen. 

Combinatie

Om echt mooie wenkbrauwen te hebben is het een goed idee om een combinatie van beiden te doen. Hierdoor heb je jarenlang geen omkijken naar je wenkbrauwen en zitten ze iedere dag geweldig!