Sleutelhangers met logo, welke mogelijkheden heb je?

werkgeluk vergroten

Je bent op zoek naar een manier om je bedrijf te promoten en heb je dan wel eens nagedacht over sleutelhangers met logo? Een sleutelhanger met jouw bedrijfslogo kun je inzetten als promotiemiddel en relatiegeschenk. Iedereen vindt het leuk om een sleutelhanger te krijgen en de kans is ook zeer groot dat de sleutelhanger wordt gebruikt. Zo bereik je veel meer potentiële klanten en is de kans groot dat je ook meer klanten mag verwelkomen. Zeker als je een sleutelhanger met logo uitdeelt op een conventie of een beurs.

Honderden mogelijkheden

Als je hebt besloten dat je wilt investeren in sleutelhangers met logo komt de volgende belangrijke vraag. Welke sleutelhanger laat je met een logo bedrukken? Wanneer je door het assortiment met sleutelhangers bladert zult je zien dat je wel honderden mogelijkheden hebt om een sleutelhanger te laten bedrukken. Terwijl je ook nog kunt kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van jouw bedrijfslogo! Wij snappen heel goed dat het een moeilijke keuze is en om je een beetje op weg te helpen bespreken we de sleutelhangers die het vaakst worden besteld.

Plexiglas sleutelhangers

Plexiglas sleutelhangers worden het vaakst besteld en een groot voordeel is dat deze sleutelhangers relatief voordelig zijn. Deze bestel je in bulk en je hebt nog de keuze of je door de aanbieder het plexiglas laat vullen met een uiting of dat je zelf de sleutelhangers vult met een uiting naar wens. Een groot voordeel is ook dat je zelf kunt bepalen welke uitingen je in de sleutelhanger plaatst en je geeft de ontvanger een mogelijkheid om zelf de uiting in de sleutelhanger te vervangen voor iets anders. Daarnaast is de plexiglas sleutelhanger ontzettend stevig en duurzaam.

De houten sleutelhanger

De houten sleutelhangers met logo zijn ook duurzame producten die lang meegaan en ook een luxueuze uitstraling hebben. Houten sleutelhangers zou je ook met een bedrijfsnaam en/of logo en/of webadres kunnen laten bedrukken en je laat ermee zien dat je duurzaam onderneemt. Daarnaast heb je een ruime keuze in vormen en maten. Van cirkels tot vierkantjes en van houten sleutelhangers in de vorm van een klomp of een huis tot rechthoekige sleutelhangers. De keuze is reuze!

PVC Custom Made sleutelhangers

Custom Made sleutelhangers zijn producten die in de vorm van jouw bedrijfslogo worden gemaakt. Je hebt een keuze in verschillende kleuren en vormen waarin de sleutelhanger met logo wordt geperst. Van hoogwaardige kwaliteit PVC dat lang meegaat! Deze oplossing is in vergelijking met de sleutelhanger plexiglas of de houten sleutelhangers iets prijziger, omdat er allereerst een mal van jouw bedrijfslogo moet worden gemaakt. Vervolgens worden de platen in verschillende kleuren PVC geplaatst en geperst. Met als resultaat een vorm van jouw sleutelhangers met logo. 

Sleutelhangers met logo en lampjes

Waarschijnlijk heb je er zelf al een aantal in de lade liggen, maar de sleutelhanger met een lampje is nog altijd een bestseller. De sleutelhangers met logo zijn kwalitatief goed, mooi en ook nog eens functioneel. Terwijl de oppervlakte van een sleutelhanger met een lampje genoeg ruimte heeft voor jouw bedrijfslogo en/of naam en/of webadres.