Goede fotograaf Rotterdam?

Afgelopen maand zijn we getrouwd en hebben een onwijs leuk en gezellige dag mogen beleven. Nu dat we een tal van foto’s hebben gemaakt is het hoog tijd geworden om deze te laten afdrukken zodat we onze fotoalbum kunnen afmaken. Door te zoeken naar een fotograaf Rotterdam en omstreken hoopte we enigszins te slagen in de stad, dit viel nogal tegen aangezien ik geen winkel heb gevonden waar ik terecht kan met de foto’s

Bij thuiskomst baalde ik enorm dat ik geen winkel heb gevonden, ik moet de foto’s toch laten ontwikkelen….

10525816_499648103499493_4138185010568211551_n

Mijn man had de tip gegeven om eens op het internet te zoeken in de hoop een winkel daar te vinden zodat ik niet stad en land hoef af te gaan. Door maar eens te luisteren naar mijn man ben ik op het internet gaan zoeken. Vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Foto Hartman. Hier is het namelijk mogelijk om de foto’s te laten afdrukken voor een aantrekkelijke lage prijs! Hoe gaaf is het om eindelijk een winkel te vinden waar ik terecht kan. Ik heb dan ook niet langer gewacht en ben direct de auto ingestapt om naar deze winkel te gaan.

Goede hulp

Bij binnenkomst werd het meteen duidelijk dat het hier om kwaliteit gaat, precies naar wat ik op zoek was! Mijn fotograaf Rotterdam en omstreken had ik gevonden, snel mijn foto’s inleveren om te laten afdrukken!